Som första bettingsidor lanserar nu både Unibet och LeoVegas betting med Swish. Detta väntas medföra mycket lägre transaktionskostnader men framför allt ännu snabbare insättningar och uttag för deras svenska kunder.

Insättning på 30 sekunder

När panelen på Bettingsidor.nu testar LeoVegas och Unibet så går det riktigt fort att sätta in pengar. Så här enkelt sätter du in pengar med Swish:

  • Klicka på gör en insättning, välj Swish och hur mycket du vill sätta in. Nu kommer spelbolaget använda ditt mobilnummer du tidigare har angett.
  • Öppna din Swish-app och verifiera transaktionen med BankID.
  • Nu är det klart! Så snabbt går det att sätta in pengar med Swish.

6,7 miljoner svenskar har Swish

Det som gör Swish unikt är att nästan hela den vuxna befolkningen använder sig av Swish. Över 6,7 miljoner svenskar har laddat ner appen och använder den för att skicka pengar helt kostnadsfritt, både till privatpersoner och till företag. Nu kan alltså alla svenskar få tillgång till Svenska Spelbolag med Swish, och det väntas ansluta många fler bettingsidor inom kort. Självklart kan du ta del av alla bonusar som vanligt när du sätter in pengar med Swish.

Uttag med Swish fungerar ej

Tyvärr så kan banken inte swisha tillbaka dina vinster, men det finns en lösning på detta. Istället använder du dig av vanlig banköverföring som spelbolaget tillhandahåller. Ett uttag med banköverföring brukar ta 1-3 bankdagar. Har du spelat på ett spelbolag som erbjuder ”betting utan konto”, så kan du räkna med att ha dina vinstpengar inom 5 minuter.